Foredrag om musik og stress

Musik og angstStress efterfulgt af angst og depression er noget der rammer flere og flere mennesker. Tiden er knap på arbejdet, og alle står og river i dig. Du føler stress på jobbet eller privat – men hvad kan du gøre ved det? Det du kan gøre er, at du kan lytte til noget musik. Jeg udgiver musik som virker afslappende og afstressende, det er de tilbagemeldinger jeg har fået fra de mennesker der har lyttet til det. Man kan læse lidt mere om det på denne side.

Musk og stress – hvad sker der?

I foredraget vil jeg komme ind på hvad der sker med os når vi oplever stress, hvordan vores krop og sind reagerer, og hvilken indvirkning musikken har på og i hjernen, hvordan det hænger sammen for at formindske stress. Igennem foredraget jeg spiller eksempler på musik der kan hjælpe dig mod stress, angst og depression.

Foredrag Stress, Depression og MusikJeg giver i dette foredrag et bud på hvad der kan hjælpe dig til at få det bedre, med udgangspunkt i mine egne oplevelser med angstdæmpende musik.
Det er et emne der optager mig meget, og derfor har jeg brugt meget lang tid på at finde frem til det der virker bedst. I min søgen fandt jeg mange spændende ting, og fælles for dem alle var, at det virkede. Alt den erfaring jeg har samlet, giver jeg videre i dette foredrag, og du går hjem med en rigtig god idé om, hvordan du kommer igang med at udnytte musikkens mange potentialer.

Undervejs i foredraget bliver der rig mulighed for selv at prøve kræfter med musikken. Det dejlige ved at bruge denne form for musik er, at man ikke behøver at have nogen kundskaber. Man behøver ikke at kunne synge. Man behøver ikke at kunne spille, for at frembringe musik der virker afstressende.

Foredraget henvender sig til stress- og depressionsramte, samt pårørende, men alle kan have godt af at høre dette foredrag. Musik virker også forebyggende.

Varighed: ca. 2 x 45 min.

Kontaktoplysninger til booking

Musikeksempler


<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-62578112-1’, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>